Kerkdiensten


De Protestantse Gemeente Huissen heeft iedere zondag om 10.00 uur een viering. De dienst vindt plaats in het kerkgebouw aan het Raadhuisplein 35. Bij aanvang krijgt iedereen een liturgie. Om alle liederen mee te kunnen zingen, is een liedboek nodig. De gemeente heeft liedboeken te leen, deze liggen in de hal van de kerk. De dienst duurt ongeveer een uur.

Wilt u de liturgie downloaden, klik dan hier.

Wilt u weten welke predikant voor gaat? Klik dan hier voor het rooster. Of kijk op de pagina kerkdiensten en voorgangers.

In de Zondagsmail vindt u digitaal de informatie over de zondagse viering. Deze mail verschijnt wekelijks en u kunt zich hier daarvoor aanmelden.

Via kerkradio kun je de diensten van de afgelopen periode beluisteren. Reacties op vieringen zijn welkom, o.a. via reactieviering@pknhuissen.nl.

 

Koffiedrinken na de dienst

Maak kennis en drink na de dienst een kopje koffie met ons om gezellig een praatje te maken.

 

Gesprek na de dienst

Op gezette tijden is het ook mogelijk om na de dienst (en aansluitend aan het koffiedrinken) geheel vrijblijvend na te praten over de viering of de preek. Houdt hiervoor de aankondiging in Zondagsmail of agenda in de gaten.

 

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd om een keer een dienst van de PKN Huissen te bezoeken?
Kom gerust een keer op zondag langs of neem contact met ons op, dan zorgen wij dat er iemand voor je is die je wegwijs in onze kerk en gemeente maakt.

Over OnsJeugd en speciale diensten.