Kerkdiensten


De Protestantse Gemeente Huissen heeft iedere zondag om 10.00 uur een viering. De dienst vindt plaats in het kerkgebouw aan het Raadhuisplein 35. Bij aanvang krijgt iedereen een liturgie. Om alle liederen mee te kunnen zingen, is een liedboek nodig. De gemeente heeft liedboeken te leen, deze liggen in de hal van dprotestantse kerk vieringe kerk. De dienst duurt ongeveer een uur.

Wilt u de liturgie downloaden, klik dan hier.

Wilt u weten welke predikant voor gaat? Klik dan hier voor het rooster.

 

Koffiedrinken na de dienst

Maak kennis en drink na de dienst een kopje koffie met ons om gezellig een praatje te maken. In de 40dagentijd is het mogelijk om na afloop van de dienst samen over de viering na te praten.

 

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd om een keer een dienst van de PKN Huissen te bezoeken?
Kom gerust een keer op zondag langs of neem contact met ons op, dan zorgen wij dat er iemand voor je is die je wegwijs in onze kerk en gemeente maakt.

Via kerkradio kun je de diensten van de afgelopen periode beluisteren. Reacties op vieringen zijn welkom, o.a. via reactieviering@pknhuissen.nl.

Over OnsJeugd en speciale diensten.

Goede buren

Op zondag 16 oktober 2016 stond de ochtenddienst in het teken van het thema ‘goede buren”. Een leuke gelegenheid om kennis te maken met een groep medegelovigen uit Huissen die elkaar één keer per maand op zondagmiddag ontmoeten in de kerk. Samen met de predikant geven zij vorm en inhoud aan de dienst.