IGEE diensten


IGEE-diensten

Twee keer per jaar wordt er een oecumenische IGEE-dienst gehouden. Dit is een viering in samenwerking met de Katholieke kerk en de Protestantse Gemeente Huissen. Deze speciale viering is bedoeld voor jong en oud en wordt in samenwerking met (licht) verstandelijk beperkten georganiseerd. De dienst is anders dan anders omdat er meer ruimte is voor gesprek, muziek en verhalen. Dat maakt dat de IGEE dienst ook zeer geschikt is voor gezinnen en jeugd. De viering wordt gezamenlijk voorbereid door een van de pastores van de Rooms-katholieke en de predikant van de Protestantse Gemeente Huissen. Dit rouleert waardoor de dienst  telkens in een andere plaats en/of gemeente wordt voorbereid. 

 


Zondag 19 november 2017, 10 – 11 uurPromises

Thema: ‘Kijk eens om je heen’ m.m.v. gospelkoor Promises

Locatie: OLV van Zeven Smarten, Van der Mondeweg 24, 6685 BP Haalderen. Let op: geen dienst in de Protestantse Kerk aan het Raadhuisplein te Huissen.

 


Zondag 9 april 2017 (Palmzondag) van 10 – 11 uur.IMG_0957

Ds. Matthijs Glastra e.a. laten ons het meemaken en beleven. Zo’n kerkdienst wil je niet missen. Het is een belevenis. Wat vertelt de boom van het leven? We gaan verhaal horen, muziek maken, zingen met elkaar, versieren de palmpaasstok. We beleven samen onze Passion m.m.v. Harmonie St. Caecilia uit Gendt o.l.v. Peter Spierings.

Locatie: Protestantse Kerk in Huissen, ingang Raadhuisplein 35.

 


Zondag 20 maart 2016 (Palmzondag) van 10 – 11 uurIMG_0962

Pastor Coby Roelofs en dominee Matthijs Glastra laten ons het meemaken en beleven; zo’n kerkdienst wil je niet missen, het is een belevenis! We gaan er verhaal horen, muziek maken en met elkaar zingen. En met medewerking van het blazersorkest van De Volharding Huissen.

We vieren deze I(nclusief) Ge(loven) dienst in het kerkgebouw van de Protestantse Gemeente, Raadhuisplein 35 in Huissen. Enne……. iedereen is welkom, dus jij en u ook… Kerk IGEE (Inclusief GEloven) is een idee van de kerken van Huissen.

Deze dienst is een gezinsdienst. Ook nu weer maken we er met ieders inzet een fijne dienst van, waarin we met elkaar ons geloof kunnen beleven en uitdragen.